Min semester i Roquetas de Mar, Spanien

Vilken fantastisk resa vi har haft! En vecka har gått och jag sitter på hotellrummet och gör allt jag kan för att låtsas som att jag inte måste duscha och börja packa väskan. Vi valde en lite dyrare variant av charter till denna resa, just för att vi ville lyxa till det för oss själva. Det blev ett 4.5-stjärnigt hotell med all inclusive. Mat, drinkar, glass, snacks – allt ingår i priset. Vilket var tur eftersom jag hade 300 spänn på kontot när vi lyfte från Arlanda.

Veckan har gått snabbt, såklart. Solen har stekt oss varje dag och poolen har därför känts olidligt kall. Maten har varit toppen men vi har funderat mycket på om det ens är något sprit i drinkarna. Oh well, gott har det varit och småfulla har vi blivit. Finns inte mycket att klaga på!

collagespanien1

Patrik är den rastlösa av oss, i varje fall på den här typen av resa. Jag skulle utan problem kunna ligga vid poolen och doppa mig en gång i halvtimmen och bara läsa en bok och njuta. Men det kan inte han, inte lika länge i varje fall. Tur som fan att jag köpte ett Nintendo Switch till honom på hans födelsedag så han har kunnat roa sig med det.

Vi fick inte en balkong mot havet och poolen och det störde mig första kvällen men efter att ha tillbringat en dag vid poolen ändrade jag mig. Det var en jävla volym på människorna vid poolen, mycket skrik och lek. Så att ha utsikt mot staden och bergen blev helt rätt för oss.

Screen Shot 2017-09-14 at 18.38.39

Resans oväntade höjdpunkt var dock att det fanns en fet galleria bara 10 minuter med taxi härifrån. Vad fanns där om inte min älsklingsbutik PRIMARK! Jeez vad glad jag blev! Det blev en rejäl vända där. Kommer visa upp mina köp i en haul senare! Det blev några riktiga guldkorn!

En annan sjuk grej var att en polare till mig och Patrik bara råkade vara här på semester med sin familj precis samtidigt som oss. De bodde bara en kvarts promenad från vårt hotell, så vi satte oss på stranden med dem en kväll, drack lite öl och snackade skit. Kul när ödet gör ett sånt slag!

collagespanien2

Vi har verkligen inte rört oss många meter från hotellet denna resa. Men det var liksom så planen var från början. Det här var ingen resa för att upptäcka Spanien utan bara en vecka för oss att vila och ha det gött! På ena sidan av hotellet fanns ett lekland för de mindre med rutschkanor och hela skiten. På andra sidan fanns en gigantisk pool för oss vuxna. Bara 10 meter från hotellet sträckte sig stranden också. Cirka 1.5 mil lång, om man ska tro vår guide. Vackert som satan!

collagespanien3

Till den här veckan fick jag (i samarbete med Addbeaty.se) med mig en Fiberwig Mascara för att testa. Den satt som en smäck nästan hela dagen, trots svett, sol och pool. Jag är väldigt nöjd! Du hittar den här: (ANNONSLÄNK).

Jag ska ju faktiskt tillbaka till Spanien om bara några veckor, på en träningsresa till Barcelona tillsammans med Simon Kachoa och ett skönt gäng. Jag vettefan hur jag ska palla det, men det får vi väl se! Hela hösten är faktiskt fullsmockad med resor – men mer om det senare!

Nu måste jag börja packa…

Tack för denna gång Spanien! 

Screen Shot 2017-09-14 at 19.23.19

2 thoughts on “Min semester i Roquetas de Mar, Spanien

Comments are closed.