Hälsningar från min jobbresa till Marbella – noll julkänsla i värmen

För ungefär en månad sedan fick jag vet att min bästa polare Kalle skulle åka till Marbella med en annan kompis. På något sätt lyckades jag bjuda in mig själv, haha! Något jag alltid gör när det handlar om resor.

Det som är så sweet är att båda killarna jag reser med också jobbar med hjälp av sina datorer, på samma sätt som jag gör. Så vi är här för att jobba. Och värma oss i solen och festa lite. Perfekt kombo om du frågar mig!

Förra veckan var jag i Los Angeles och det var så skevt att det var 28 grader varmt och sol – men ändå spelade de julmusik överallt. Nu är det likadant här i Marbella, även om det inte är lika varmt som i LA. Hur som helst så stormtrivs jag när jag får resa mycket – även om det tär på julkänslan, som inte riktigt har infunnit sig ännu för min del.

Well well. Det här är utsikten från våran lägenhet. Inte helt fel!

Screen Shot 2017-12-17 at 12.13.54

När jag väl kommer hem (den 20:e) så blir det till att handla julklappar i panik. Men jag fungerar ju bäst under press, så jag ser fram emot att springa runt i butiker och slå in julklappar halva natten. Är jag tappad som känner så eller?

Nä, nu måste jag sätta mig i solen på balkongen och jobba lite mer. Sedan är jag värd en powernap!