Julklappstips del 2 (av 4): De perfekta presenterna till din mamma eller svärmor 2017

Att döma av trafiken från mitt inlägg med julklappstips i förrgår så gillade ni det! Så jag tänkte att vi kör ett varv till men med tips som passar till en mamma eller kanske en svärmor (om ni frågar mig alltså).

Det är inte alltid superenkelt att komma på något – men här har jag samlat lite bilder och länkar som kan hjälpa till att guida dig rätt! Som vanligt sorterar jag dem i tre kategorier; budget, medium och lyx. Här finns något för alla plånböcker!

BUDGET 95 – 269 kronor This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5

MEDIUM: 100 – 699 kronor This post contains adlinks from Adviral

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

 MEDIUM: 149 – 499 kronor This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

LYX: 840 kronor This post contains adlinks from Adviral

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR