Jag letar ny lägenhet söder om stan – här är mina krav

Jag och min pojkvän letar lägenhet som galningar nu. Vi har bestämt oss för att det är läge att köpa och sitter på Hemnet varenda dag. Vi har ingenting emot att bo utanför stan, just för att det är så pass mycket billigare och vi vill ha pengar till hobbys och framförallt RESOR.

Vet ni en lya söder om stan som är till salu så kontakta mig! Krav: Bra förbindelser, balkong och helkaklat badrum!

Men jag har ju redan börjat drömma mig iväg kring allt jag vill ha till nya lyan i form av inredning och möbler. Det finns SÅ mycket fint. Synd bara att man inte är gjord av pengar.

Jag har aldrig sett mer drömmiga speglar än dessa älsklingar från Icon Mirror. Både de stora och de i make up-size är för snygga för att ens få finnas! Need this in my life. Ser verkligen fram emot att få ordning på min sminkstation och inte behöva ha allt nedpackat i femton sminkväskor utan kan ställa upp grejerna snyggt framför en sådan här spegel.

collagehome

LÄNK (ADLINK)