20 låtar som fyller 10 år 2018 – Fan va gammal man känner sig nu

För många av oss (inklusive mig) känns det som 2008 bara var ett par år sedan. Men nu är det 2018 och det ljuva året 2008 är 10 år bort. GALET!

2008 var ett kul år för mig. Jag hade precis kommit hem från att ha bott i London hela hösten 2007 och jag bestämde mig för att resa som au pair till USA. Våren gick åt till att fixa min ansökan, gå på informationsmöten och välja en bra familj. Det slutade med att jag hamnade i Seattle hos familjen Barker och det var helt fantastiskt kul.

När jag kom hem från USA på hösten så fortsatte jag min karriär som barnflicka, fast med en svensk familj. Tillsammans med dem flyttade jag till Malta i en månad innan jag bestämde mig för att flytta hem igen. I slutet av året kirrade jag jobb som programledare för tävlingsprogrammet Jackpot, som gick på TV4 och det var starten för min TV-karriär.

Men i detta inlägg ska vi snacka om musik. Jag tänkte nämligen lista 10 låtar som galet nog fyller 10 år i år. HUR GAMLA ÄR VI EGENTLIGEN?!

1. Beyoncé – Single Ladies

2. Coldplay – Viva La Vida

3. The Pussycat Dolls – When I Grow Up

4. Mariah Carey – Touch My Body

5. Taylor Swift – Love Story

6. Estelle – American Boy (Feat. Kanye West)

7. Metro Station – Shake It

8. Britney Spears – Circus

9. Rihanna – Disturbia

10. Chris Brown – Forever

11. Katy Perry – I Kissed A Girl

12. Jason Mraz – I’m Yours

13. The Killers – Human

14. Lady Gaga – Just Dance

15. Duffy – Mercy

16. Jordin Sparks – No Air (Feat. Chris Brown)

17. Beyoncé – If I Were A Boy

18. Paramore – Decode

19. Pink – So What

20. All-American Rejects – Gives You Hell

Känner du dig gammal yet?