Mina 5 lyxigaste i-landsproblem just nu

Livet är fantastiskt, det kan jag skriva under på nästan när som helst. Jag försöker hela tiden påminna mig själv om hur bra jag har det, för att allt jag faktiskt har är det många som drömmer om att ens vara i närheten av. Nu pratar jag inte om pengar eller resor utan bara om det faktum att jag har en underbar familj som alltid backar mig, en pojkvän som tar hand om mig och fina vänner som finns där i vått och torrt.

Men för att uppfylla rubriken på det här inlägget ska jag nu lista de lyxigaste i-landsproblemen jag brottas med just nu.

1. 
Jag har precis valt att gå ner i timmar på mitt jobb för att ha mer tid att blogga, hänga på Instagram, skriva på min bok och göra mer YouTube-videos. Måste nypa mig själv i armen för att fatta att jag kommit till den punkten i min karriär att det faktiskt funkar att göra ett sådant val…

2.
Det finns för få helger. Jag sitter med kalendern som en galning och försöker planera in alla roliga grejer. Det är fester och resor och events så långt ögat kan nå och då blir det nästan ett heltidsjobb att se till så saker inte krockar…

3.
Jag fick ett presentkort på flygresor med Norwegian i lördags när jag firade min födelsedag med familjen. Tyvärr går kortet inte att lösa in förrän i morgon… Så jag måste vänta med att boka min resa till New York tills i morgon…

View this post on Instagram

Autumn is here and I'm feeling great!

A post shared by Alexandra Algerydh (@copycatish) on

4.
Innan jul startade jag ett samarbete med Junkyard men min första leverans med kläder har inte kommit ännu…

5.
På onsdag har jag en plåtning inbokad med en superduktig fotograf som ska hjälpa mig med snygga bilder till Instagram. Tyvärr har jag så svårt att välja ut fyra outfits eftersom jag har så jävla mycket kläder som är fina…

PJUH. Känner mig som ett as efter att ha skrivit det här, men jag tycker det är viktigt att berätta om de härliga och roliga sakerna som händer i ens liv också. Det är ju vanligt här i bloggen att jag skriver om saker som är jobbiga – men inte idag. Idag hyllar jag mig själv och alla fantastiska människor runt mig som tagit mig dit jag är idag. Med både ansträngningarna att ha tagit mig hit och nu modet att berätta om det trots att det säkert sticker någon i ögonen.

TACK TACK TACK TACK! LIVET – JAG ÄLSKAR DIG!