När ska jag få den hjälp jag behöver?

Ni som känner mig vet allt om min hud och problemen jag har med den. Jag har kämpat och brottats med detta så länge jag kan minnas men senaste åren har det verkligen eskalerat. Klådan är det värsta, jag skiter i ett jag är röd, har eksem eller är torr men jag är så olycklig och frustrerad över allt kliande att jag gråter varje dag.

Aldrig kan jag bara sitta eller ligga still och vara helt avslappnad, det är ALLTID något som kliar och jag får inte en lugn stund. Min stackars pojkvän orkar knappt försöka sova intill mig utan får gå och lägga sig på soffan om han ska få sova ostört.

Idag var jag tillbaka hos min hudläkare och hon pratade på om mitt röda ansikte och mina eksem till att börja med. Jag satt och kliade mig som en galning och förklarade att jag SKIIIIITER i det, jag vill bara slippa klia mig.

Denna gång fick jag kortisontabletter och lite annat utskrivet. Jag har inte testat de tabletterna tidigare så jag hoppas verkligen att de funkar. Jag är desperat och blir galen. Vet inte vart jag ska ta vägen om det inte blir bättre snart. Det går knappt att beskriva i ord hur jobbigt det här. Bara medan jag skrivit på detta inlägg har jag stannat 5-6 gånger för att kunna klia mig ordentligt med båda händerna.

Så, ja – som svar på dagens rubrik så hoppas jag att dagen är kommen NU!

Tack för alla era snälla mail och kommentarer, det är så uppskattat!

Här kan ni se min video om huden: