Läs allt om mitt nya spännande projekt – jag är så taggad

Sedan förra sommaren har jag jobbat lite smått med ett projekt jag kallar Flixtips. Men det är först nu som jag börjar smyglansera konceptet. Det handlar om film och tv-serier, på alla sätt och vis. Meningen är att Flixtips ska finnas som egen sajt, på Facebook och på Instagram.

Så vad fan är Flixtips då? Jo, det är en tjänst som ska hjälpa dig hitta rätt i underhållningsdjungeln. Vad ska du titta på ikväll? Vilken serie är ny på Netflix? Hur lång tid tog det egentligen att spela in den där scenen i ”Signs” när de gömde sig i skafferiet?

28124477_10155085512816857_58489172_o

Flixtips finns för att inspirera men också för att utmana och underhålla. På Flixtips kommer du hitta recensioner, tips, topplistor, videos, spännande trivia och quiz!

Sajten ligger i startgroparna men på Instagram är vi redan i full gång! Spana in kontot där du aldrig kommer ha tråkigt och alltid lära dig något nytt!

Här hittar du oss på Instagram! Stay tuned för fler spännande uppdateringar!