En allmän update – jobbintervjuer, New York och sex med Ed Sheeran (?!)

Hej dagboken! Nejmen, hejsan. It’s been a while men jag har varit så upptagen med YouTube och jobbsökande. Vill ni hellre se hur det gått för mig på jobbfronten så finns en video här, här eller här.

Efter en liten omröstning på Instagram, som inte var så tungt övervägande som jag kanske hoppats så har jag bestämt mig för att kicka liv i bloggen igen. Jag har väldigt lite trafik här på startsidan, men det har jag ju mig själv att skylla för att jag inte uppdaterar så ofta. Men så fort jag länkar något på FB så blir det en jävla fart här. Jag vet att du är här och snokar! 😉

Hur som helst, här kommer en allmän update på allt som pågått den senaste tiden. För att göra det enklare så delar jag upp det i i underrubriker så kan du läsa precis det som intresserar dig, eller allt – om du har tid över.

KONSTIG JOBBINTERVJU
De senaste 3.5 åren har jag haft två huvudsakliga arbetsgivare. Den första var Expressen och Omtalat.nu och förra året var det Uppskattat.se – som är två av Sveriges absolut största viralsajter. Så när jag slutade där och var inne på att fortsätta på viral-branschen så sökte jag jobb på Newsner, som är det tredje stora sajten i samma kategori. De var väldigt taggade på att träffas men efter en intervju, som mer var som ett förhör om hur vi jobbat på de tidigare nämnda två sajterna, så sa de att de inte skulle rekrytera till sin svenska sajt just nu. Så varför tog de in mig på intervju kan man fråga sig. För att mjölka mig på information om tidigare arbetsgivare also known as deras största konkurrenter. Självklart avslöjade jag inte för mycket men jag kände mig ändå utnyttjad. Trist, Newsner.

SEX MED ED SHEERAN
Alltså, jag har alltid tyckt att Ed verkar skön och gör bra musik, men jag lyssnade på honom väldigt intensivt för några veckor sedan – och på fler låtar än bara hans största hits. Vilken resulterade i en lååååång och väldigt realistisk och detaljrik sexdröm om honom. Satan in the street! Vaknade med väldens ångest eftersom jag varit otrogen hela natten och berättade för Patrik som föreslog att jag kanske skulle chilla med att titta på Sheerans musikvideos ett tag så jag inte får kåtslag. LOL! Pinsamt. Men misstänker att jag inte är enda bruden i världen som haft den typen av dröm……

EN VECKA I NEW YORK
Hela förra veckan var jag i New York med min pojkvän och hans lillasyster och vi hade det toppen! Jag har varit där tre gånger nu och har fortfarande inte fått nog. Jävlar vad jag älskar den staden! Det var lite kallare än jag hade hoppats men det var varmt i butikerna… 😉 Jag kunde dock inte shoppa loss som jag brukar eftersom jag inte har något riktigt jobb ännu. Men jag sålde min gamla systemkamera och köpte en Canon G7X i stället och ÄLSKAR den redan. Nu jävlar är det slut på mobilbilder på Instagram och här i bloggen. Det blev ett par skor också som Patrik betalade som en 3-årspresent till mig. SUPERFINA! Bild finns på min Instagram.

IMG_0037

Kul att blogga igen, vi hörs snart! Som alltid får ni gärna ge mig rubriker så skriver jag ett inlägg om det!