Allting känns och är värre än någonsin

Det är midsommar, hurra. Även om vädret suger, som det av någon anledning alltid gör på midsommar, så är det mitt minsta problem. Jag skrev ju ett inlägg för ett par månader sedan, som var synkat med en video jag gjorde på samma tema. Kliandet. Eksemen. Mitt egna lilla helvete.

Efter den videon träffade jag min hudläkare igen och fick kortisontabletter utskrivna. De hjälpte. I varje fall lite! Bättre än något annat jag testat de senaste fem åren. Tiden gick och kliandet var jobbigt men ändå bättre, så jag nöjde mig. Nu i veckan fick jag inte fler utskriva. Det är inte bra att stoppa i sig så stora mängder kortison under så lång tid. I stället fick jag allergitabletter, som inte hjälper ett piss. Så nu är jag tillbaka på ruta ett och allt jag gör hela dagarna är att klia mig. Jag luktar som ett gammalt plåster för att jag har öppna sår i nacken, på armarna, på benen, i ansiktet, i hårbottnen. Idag när jag skulle duscha så grät jag av smärta när vattnet kom i kontakt med eksemen.

Ovanpå allt detta så har min hudläkare inte tid att träffa mig förrän i augusti. Jag vet inte hur jag ska klara den här sommaren. Visst, jag kommer överleva men jag kommer inte må bra, min hud kommer vara fucked och jag kommer se ut och känna mig som skit. Hejdå kjolar eller short, hejdå snygga toppar med bara armar. Hej långbyxor och polotröjor. Jippie!

Det här inlägget kanske blev lite deppigt men jag var tvungen att ventilera lite. Så, wish me luck! <3